English
Founder image

MATCHA VOOR B2B

Matcha aanbieden in je horeca zaak, spa, wellness of winkel? Bij ons kan je terecht voor een oplossing op maat.Bij Matcha Boutique kies je voor de beste kwaliteit en eerlijke prijzen. Onze partners in Uji, Japan werken volgens het Japanese Agricultural Standard (JAS) en EU-BIO certificaat. De matcha wordt ter plaatse gecultiveerd en zonder tussenpersonen door ons verwerkt.

  • Geen minimum afnames
  • Begeleiding in winstmarge berekening
  • Begeleiding in recepten en toepassingen
  • Begeleiding in social media tools
  • Competitieve prijzen
Founder image

MATCHA VOOR HORECA

Matcha is steeds meer populair aan het worden, ook in onze contreien. Niet enkel voor de vele gezondheidsvoordelen maar ook voor de unieke smaak en look. Tegenwoordig zie je in elke trendy koffiebar matcha latte's maar de toepassingen zijn eindeloos. Denk aan home made ice tea's met matcha, originele cocktails en lekkere desserts met een unieke twist. En dit allemaal met een goede winstmarge.

MATCHA VOOR SPA & WELLNESS

Omwille van de vele gezondheidsvoordelen is matcha de ideale toevoeging voor uw spa en wellness centrum. Matcha helpt je lichaam te detoxen en laat je huid stralen. Bovendien bevordert matcha het geheugen en concentratie vermogen. Ook in meditatie en yoga centra zal matcha een waardevolle toevoeging zijn. Matcha werd namelijk ontdekt door een Boeddhistische monnik en wordt al eeuwen gebruikt bij hun rituelen.

Product image

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.